Stedenbouwkundig bureau en ruimtelijke ordening


Stedenbouwkundig bureau & Ruimtelijke ordening


Huisman Ruimte

Huisman Ruimte, stedenbouwkundig bureau en advies ruimtelijke ordening. U heeft bouw- of verbouwplannen, u wil een pand of perceel anders gaan gebruiken, u wilt een gebied ontwikkelen, maar u weet niet waar te beginnen? Heeft u een vergunning nodig of kunt u juist vergunningsvrij bouwen? Moet het bestemmingsplan of omgevingsplan gewijzigd worden? Het proces van ontwerpen, onderzoeken, ontwikkelen, bouwen en herbestemmen is vaak erg complex. Daarom help ik u bij het realiseren van al uw ruimtelijke plannen. Van een eerste check op bestemmingsplan, een locatieonderzoek, een wijziging van bestemmingsplan of omgevingsplan, een aanvraag van omgevingsvergunning tot en met visualisatie door middel van inrichtingsschets, stedenbouwkundig plan, landschappelijk plan of 3D massastudie. Dit alles voor een helder inzicht in de haalbaarheid uw project. Als stedenbouwkundig bureau bied ik concrete oplossingen voor de (her) inrichting van ieder type leef- en werkomgeving. Maak snel kennis met Huisman Ruimte, ik help u graag!

Bureau met kennis en ervaring

De wereld van ruimtelijke ontwikkeling is door mijn opgedane kennis van stedenbouw, landschap en planologie, ook wel fysieke leefomgeving genoemd, bekend terrein. Dankzij mijn jarenlange ervaring met projecten voor particulieren en de overheid ben ik op de hoogte van de belangen van beide kanten. Lees hier meer over de projecten van Huisman Ruimte!

Ik sta voor een duurzame samenwerking met alle betrokken partijen. Dit is terug te zien in mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk bij gemeenten, architecten, aannemers en ontwikkelende partijen in de regio Oldebroek, Elburg, Heerde, Hattem, Amersfoort, Ermelo, Harderwijk, Barneveld, Nijkerk, Nunspeet, Apeldoorn en Ede. Het werkgebied van Huisman Ruimte gaat uiteraard verder dan deze regio’s en omvat heel Nederland. Het advieswerk strekt zicht van Noord naar Zuid Nederland en van West naar Oost Nederland.¬†Als adviseur ruimtelijke ordening help ik u van start naar finish door heel Nederland!

Door ontwerp, advies in beeld

Van ontwerp naar transformatie van stad, dorp, landschap of bedrijventerrein. Als stedenbouwkundig ontwerper begint het met een analyse van de bestaande situatie, wat resulteert in een kwaliteiten, knelpunten en belangen kaart. Dit onderzoek brengt de haalbaarheid van uw project in beeld en vormt daarmee het vertrekpunt van de gewenste ruimtelijke ontwikkeling. De volgende stap is dat ik uw idee of plan tot leven breng, van schetstekening tot een definitief digitaal ontwerp of 3D-model .

Neemt u contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Uw bouwproject is bij mij van begin tot eind in goede handen. Ik help u graag verder als projectleider, adviseur, omgevingsplancoach of ontwerper of een combinatie daarvan. Huisman Ruimte, adviesbureau ruimtelijke ordening dat tot de verbeelding spreekt!