Op naar een succesvol 2014

De start van een nieuw jaar is een mooi moment om terug te kijken. Afgelopen jaar was het eerste volledige jaar voor mij als freelancer, een bewogen jaar met veel nieuwe ervaringen. Het is een jaar geweest van vaste grond onder de voeten krijgen en een gedegen basis leggen voor een succesvol 2014. In 2013 ben ik tot de ontdekking gekomen dat mijn bedrijfsnaam niet aan de verwachtingen voldoet. 2014 start voor mij dan ook met een nieuwe bedrijfsnaam, Huisman | Ruimte & Visualisatie is per 1 januari 2014 de toekomst. Ik ga hiermee vol enthousiasme het nieuwe jaar in.

Het nieuwe jaar is begonnen, met nieuwe doelen en nieuwe kansen. Huisman | Ruimte & Visualisatie kan u helpen bij het behalen van deze doelen. Denk aan de opbouw van de BGT, een actueel geconsolideerd bestemmingsplan of digitaal raadpleegbare structuurvisie.

Huisman | Ruimte en Visualisatie ondersteunt u graag bij het behalen van deze doelen. Gaat u deze uitdagingen aan? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden om samen te bouwen aan een succesvol 2014